Foodjoy arbejder med udvikling og forædling af superfood. Baggrunden er lige dele årelang erfaring og tilkæmpet viden tilsat en håndfuld kompromisløse ildsjæle. Vi brænder for de innovative muligheder, som det naturlige spisekammer byder os mennesker på basis af de gamle, oprindelige sorter af bl.a. korn urter og bær. De dyrkes økologisk på friland og forarbejdes nænsomt og bæredygtigt for at bevare og videregive mest muligt af naturens egen saft og kraft.
Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram GUDP
Fermenteret hvedegræs bliver ny dansk fødevareingrediens
Markedet for spændende fødevarer udvikler sig hastigt i disse år, og hvedegræs er blandt de nyeste og mest hyldede bud på en grøn fermenteret fødevare. Et nyt dansk projekt vil derfor udvikle økologiske fødevarer baseret på fermenteret hvedegræs.
Læs mere om projektet på Miljøministeriets website.
Fakta
Projekttitel:
Fødevarer med unik naturlig berigelse af vitaminer, protein og probiotika / ProBioWheatgrass
Projektdeltagere:
Foodjoy, ISI Food Protection, Københavns Universitet, Agrologica, Øko-One, FIPROS, Aarhus Universitet
Projektperiode:
01.01.2018 – 30.06.2021
Bevilget beløb:
4.772.260 kr
Kontaktperson:
Susanne Genet, sg@foodjoy.dk